hotel internet marketing

Στρατηγική Hotel Marketing

Έρευνα πριν από τον σχεδιασμό.

Το Hotel Internet Marketing βελτιώνει την εμφάνιση της ιστοσελίδας ενός ξενοδοχείου όταν κάποιος αναζητά να κάνει κράτηση σε ξενοδοχείο σε μια πόλη..

Η δυνατότητα των πιθανών πελατών να κάνουν online κράτηση ή να βρουν ένα δωμάτιο που ταιριάζει στις ανάγκες τους είναι απαραίτητη στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας.

Όταν είστε κάτοχος μιας εφαρμογής κρατήσεων στο ξενοδοχείο σας, είναι πιο εύκολο να χειριστείτε τις κρατήσεις σας.

Η Ingenious Solutions έχει μια ολιστική προσέγγιση παρέχοντας λύσεις μάρκετινγκ διαδικτύου ξενοδοχείων σε όλα τα Κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μηχανές αναζήτησης, ιστοσελίδες ταξιδιού, και φόρουμ. Όλες οι ενέργειες μας είναι για να έχετε περισσότερες online κρατήσεις από το δικό σας hotel online booking system μηχανή.

Our strategy services include:

  • Σχεδιασμός Ιστοσελίδας
  • Online Booking Engine
  • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
  • Μάρκετινγκ Μηχανών αναζήτησης
  • Διαχείριση Κοινωνικών μέσων ενημέρωσης
  • Email μάρκετινγκ
  • Διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης

Οι στρατηγικές Hotel Digital marketing για την ξενοδοχειακή επιχείρηση μετά από την σχετική έρευνα που κάνουμε περιέχουν βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης ώστε να ανέβει σε θέσεις χωρίς πληρωμή διαφήμισης, διαφήμιση στην οργανική αναζήτηση εξασφαλίζοντας την προβολή του ξενοδοχείου σας, και στο τέλος, την κράτηση.

Χρησιμοποιούμε τα εργαλεία hotel digital marketing και την εμπειρία των επισκεπτών για να επηρεάσουμε περισσότερους ανθρώπους, μέσω του email μάρκετινγκ, re-marketing, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, υπενθυμίζοντας στους παλιούς επισκέπτες πόσο καλά πέρασαν, εξασφαλίζοντας την επιστροφή τους, δημιουργώντας ταυτόχρονα νέους επισκέπτες.

Η Ingenious solutions ειδικεύεται στο να βοηθά τους ξενοδόχους να αναπτύξουν το μάρκετινγκ και τη στρατηγική τους στο Διαδίκτυο, να ενισχύσουν την παρουσία τους στο Διαδίκτυο, να δημιουργήσουν διαδραστικές σχέσεις με τους πελάτες τους και να αυξήσουν τις online κρατήσεις.

Παρακολουθούμε την online απόδοση των ξενοδοχείων μας, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικτυακές μας καμπάνιες και να αυξήσουμε τις άμεσες κρατήσεις και τα έσοδα.

Υλοποιούμε καμπάνιες διαφημίσεων επί πληρωμή σε πολλαπλά κανάλια, ανάλογα με τον προϋπολογισμό, έτσι ώστε τα ξενοδοχεία μας να βρίσκονται στην σελίδα που οι πιθανοί επισκέπτες, επισκέπτονται και είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση.

Παρακολουθούμε την online απόδοση των ξενοδοχείων μας, χρησιμοποιώντας τα δεδομένα για να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικτυακές μας καμπάνιες και να αυξήσουμε τις άμεσες κρατήσεις και τα έσοδα.  Υλοποιούμε καμπάνιες διαφημίσεων επί πληρωμή σε πολλαπλά κανάλια, ανάλογα με τον προϋπολογισμό, έτσι ώστε τα ξενοδοχεία μας να βρίσκονται στην σελίδα που οι πιθανοί επισκέπτες, επισκέπτονται και είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση.

Όταν το digital hotel marketing εφαρμοστεί αποτελεσματικά, οι διαφημίσεις ξενοδοχείων σας θα σε κάθε καθορισμένη σελίδα αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης που έχει υψηλό αριθμό κρατήσεων.

 Ειδικευόμαστε στην ταξινόμηση μηχανών αναζήτησης για ξενοδοχεία και αλυσίδες ξενοδοχείων.

HOTEL WEB MARKETING

Σήμερα ο προγραμματισμός των διακοπών γίνεται μέσω της αναζήτησης στο διαδίκτυο και στις μεγάλες παγκόσμιες μηχανές αναζήτησης Google, Bing, και το Yahoo. Κατά αρχήν στα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης εμφανίζονται τα διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία (ΟΤΑ). Ο μέσος online ερευνητής θα επισκεφθεί τουλάχιστον δεκατέσσερις ιστοσελίδες κατά την έρευνα ενός ταξιδιού με μια από αυτές να είναι η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, που θα μείνουν.

Ο λόγος που το κάνουν αυτό είναι ότι θα ήθελαν να ενημερώνονται μέσω online ιστοσελίδων. Δεν μπορούν να πάρουν αυτές τις πληροφορίες από αλλού, όπως η συλλογή φωτογραφιών, τις εγκαταστάσεις, τις ανέσεις, προσφορές μπορεί να έχουν, τα τοπικά POI και ό, τι άλλο μπορεί να βρεθεί. Με αυτόν τον τρόπο βοηθούν τους εαυτούς τους για να εχουν μια σαφέστερη εικόνα για να αποφασίσουν.

Ακόμα κι αν η ξενοδοχειακή σας επιχείρηση δέχεται τις κρατήσεις της από κανάλια τρίτων και επίσης αν έχετε και ένα σημαντικό ποσοστό από αυτα, είναι πάντα απαραίτητο να καθιερώσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Η παρουσία σας στο Internet είναι ζωτικής σημασίας, επειδή εμφανίζεται τα μηνύματα μάρκετινγκ ανά πάσα στιγμή. Μια σύγχρονη ιστοσελίδα θα έχει περισσοτέρους επισκέπτες και είναι απαραίτητη για την επιχείρηση σας

 

DISPLAY ADVERTISING & PAID SEARCH

Display Advertising & Paid search, είναι χρήσιμα εργαλεία που ακόμη και με ένα μικρό προϋπολογισμό για μάρκετινγκ ξενοδοχείων μπορεί να αξιοποιηθεί για να έχετε περισσότερες κρατήσεις. Επίσης, αν και είναι τόσο απλό στη χρήση το να κάνετε την υψηλότερη προσφορά για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά ή φράσεις κλειδιά με την και να κερδίσετε την πρώτη θέση στην εμφάνιση, θα πρέπει να διαχειρίζεται σωστά για να εχετε τη μέγιστη απόδοση επένδυσης (ROI). Είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ που μπορεί να γεμίσει περισσότερα δωμάτια εάν την εφαρμόζετε σωστά.

Η Ingenious Solutions διαχειρίζεται λογαριασμούς αναζήτησης Display Advertising & Paid και μεγιστοποιεί την απόδοση επένδυσης (ROI) με αξιόλογα αποτελέσματα.

RETARGETING / REMARKETING

Αυτή η νέα σχετικά στρατηγική hotel marketing αποκαλουμένη ως επαναστόχευση είναι για να ενθαρρύνει τους προηγούμενους επισκέπτες της ιστοσελίδας, να επισκεφοθυν εκ νέου την ιστοσελίδα, και να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο. Αυτό το νέο εργαλείο μάρκετινγκ λειτουργεί με την παρουσίαση σε προηγούμενους επισκέπτες διαφημίσεις στις αγαπημένες τους ή τις επόμενες ιστοσελίδες που θα επισκεφθούν. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο παραγωγής νέων πελατών δίνοντας τη δυνατότητα για καλύτερα αποτελέσματα.

MOBILE HOTEL MARKETING

Το συμπέρασμα στην πρόσφατη μελέτη της Google σχετικά με τη χρήση του κινητού στο διαδίκτυο είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας από μια κινητή συσκευή από ό, τι από επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή.

Με άλλα λόγια, εάν ο ιστότοπός σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί για κινητές συσκευές, χάνετε νέες online κρατήσεις. Αναλύοντας πιο βαθιά αυτή τη μελέτη, μπορούμε να δούμε ότι το 75% των χρηστών που κάνουν αναζήτηση από κινητό στο διαδίκτυο λένε ότι αν η ιστοσελίδα δεν είναι βελτιστοποιημένη για κινητά, δεν προτιμούν να κλείσουν ένα δωμάτιο, και προχωρούν σε άλλη ιστοσελίδα, το 40% λένε ότι είναι πιθανό να κάνουν κράτηση σε ένα ανταγωνιστή που έχει βελτιστοποιηθεί.

Το σημαντικό 50% λέει ότι δεν θα επιστρέψει αν δεν βελτιστοποιηθεί, και το 57% λένε ότι δεν θα συστήσει το ξενοδοχείο στον κοινωνικό κύκλο τους. Το Mobile hotel internet marketing δεν είναι κάτι που θα περάσει και θα τελειώσει, ήρθε να μείνει και είναι ένα ουσιαστικό μέρος του μάρκετινγκ διαδικτύου των ξενοδοχείων. Εάν δεν έχετε μια ιστοσελίδα με responsive design, είναι καιρός να την αλλάξετε

MOBILE ADVERTISING

Καθώς περιηγείστε με το smartphone σας στο διαδίκτυο, θα έχετε δει τις διαφημίσεις για κινητά να εμφανίζονται με ένα λεπτό σχεδιασμό διαφημίσεων για κινητές συσκευές. Αυτές οι διαφημίσεις είναι κάτι νέο και μπορούν να οδηγήσουν σε 11% περισσότερα κλικ από μια γενική καμπάνια διαφημίσεων και οι click to call  καμπάνιες θα σας δώσουν επιπλέον ένα 6-8%. Δεν ξέρετε από πού και πώς να αρχίσετε? Καλέστε μας για περισσότερα.

SOCIAL HOTEL MARKETING

Η παρουσία του ξενοδοχείου στα social media είναι ζωτικής σημασίας για την ξενοδοχειακή σας επιχείρηση. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Twitter είναι ισχυρά εργαλεία όταν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σωστά. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, τα ξενοδοχεία που δεν προωθούν την επιχείρησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πτώση της επισκεψιμότητας κατά 2% για κάθε μήνα.

Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που τα προωθούν γίνονται ξενοδοχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης και αυξάνουν τις επισκέψεις τους κατά μέσο όρο κατά 14% κάθε μήνα. Ο λόγος για να συμπεριληφθούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μια καλά οργανωμένη στρατηγική μάρκετινγκ διαδικτύου ξενοδοχείο σίγουρα δεν είναι τα στατιστικά στοιχεία, αλλά είναι εκεί που οι επισκέπτες σας είναι.

Με τους χρήστες σε όλο τον κόσμο να συνδέονται κάθε μέρα, το Facebook είναι μια κοινωνική μηχανή αναζήτησης που συνδέει τους ανθρώπους με τους φίλους τους και παρέχει πληροφορίες σχετικές με αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιωτικών πληροφοριών. Αυτές τις μέρες είναι ζωτικής σημασίας να διεκδικήσετε νέους κοινωνικούς επισκέπτες, διασφαλίζοντας ότι το ξενοδοχείο σας έχει βελτιστοποιημένη παρουσία στο Facebook.

FACEBOOK ADS

Την ίδια στιγμή που στη στρατηγική μάρκετινγκ του ξενοδοχείου σας, κάνετε διαφήμιση στην αναζήτηση του Google και στο display network, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την αναζήτηση Google, το ίδιο πράγμα μπορείτε να κάνετε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η διαφημιστική πλατφόρμα του Facebook χρησιμοποιεί την ίδια έννοια και είναι χρήσιμη για τους σκοπούς μάρκετινγκ όπως στην Google.

Το Facebook σας δίνει την δυνατότητα της έκθεσης σε εκατομμύρια ταξιδιώτες και φίλους τους και τους φίλους του φίλου τους. Το Facebook είναι ένα ισχυρό εργαλείο, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το κοινωνικό μάρκετινγκ και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μετρήσεις για να αποφασίσετε περαιτέρω να βελτιώσετε τις διαφημίσεις σας για καλύτερη απόδοση επένδυσης (ROI).

 
ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ

Σαν αρέσει αυτό που κάνουμε;
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας