Web Analytics Google Analytics

Web Analytics

Παρακολούθηση και αναφορά

GOOGLE ANALYTICS

Η Ingenious Solutions διαθέτει την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που απαιτούνται για να σας παρέχει σημαντικές πληροφορίες και ενέργειες στο Web Analytics. Η γκάμα των υπηρεσιών ανάλυσης περιέχει όλες τις προσαρμογές που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα και αβίαστα πώς να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Η παρακολούθηση και η αναφορά της στρατηγικής μάρκετινγκ είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία σας.

Παρακολουθούμε την απόδοση σας, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα χάσετε ευκαιρίες και έσοδα σαν αποτέλεσμα.

Η Ingenious Solutions διαθέτει πιστοποιημένους επαγγελματίες που μπορούν να σας βοηθήσουν στη δημιουργία αναφορών που ταιριάζουν στις ανάγκες σας, καθοδήγηση, τις συστάσεις και προσαρμοσμένες μεταβλητές βελτιώσεις για την παρακολούθηση των κρίσιμων μετρήσεων της επιχείρησής σας.

REPORTING

Οι υπηρεσίες ανάλυσης περιλαμβάνουν:

  • Προσαρμοσμένες μέτρησεις
  • Προσαρμοσμένη αναφορά & ανάπτυξη πίνακα εργαλείων
  • Έλεγχος μέτρησης και ανάλυσης
  • Ανάπτυξη στρατηγικής του Analytics
  • Σχεδιασμός δοκιμής

Με το Reporting Suite, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλά προφίλ από διαφορετικούς λογαριασμούς. Όλες οι προσβάσιμες αναφορές (επισκέπτες, επισκεψιμότητα και περιεχόμενο) είναι διαθέσιμες και μπορείτε επίσης να προβάλετε τις τιμές στόχων και την κατάτμηση δεδομένων. Οι πέντε κύριες ομάδες αναφορών είναι σε πραγματικό χρόνο (ζωντανά δεδομένα), Κοινό (συμπεριλαμβανομένης της γεωγραφίας, της τεχνολογίας, δημογραφικά στοιχεία), απόκτηση (πηγές επισκεψιμότητας, κοινωνική, AdWords), Συμπεριφορά (σελίδες προορισμού, απόδοση περιεχομένου, συμβάντα) και Μετατροπές (στόχοι, ηλεκτρονικό εμπόριο, απόδοση).

Θα επικεντρωθούμε στον τρόπο ρύθμισης ενός κώδικα παρακολούθησης για την καταγραφή πληροφοριών σχετικά με τους επισκέπτες του ιστότοπού σας, τη δημιουργία διαχειριστών που μπορούν να εκτελούν αναφορές στο λογαριασμό σας και την προσαρμογή της δικής σας εμπειρίας στο Google Analytics. Οι αναφορές πολυκαναλικής διοχέτευσης που προστέθηκαν πρόσφατα στο Google Analytics μπορούν να μας βοηθήσουν να προσδιορίσουμε πόσο όμορφα παίζουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με άλλους. Η τυπική χρονική υστέρηση από την πρώτη επίσκεψη στο τελικό ταμείο και τις κοινές διαδρομές που παίρνουν οι επισκέπτες από και προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο δρόμο τους προς μια ενδεχόμενη εκδήλωση μετατροπής.

 
WHAT WE DO

Like what we do?
Feel free to contact us